Härnösand-padel-logo-3

Om oss

Om Härnösand Padel

Anläggningen ligger mitt i Härnösands idrottsområde högslätten och har 4st panorama banor inomhus samt 2st utomhusbanor. Fastigheten är nybyggd för Padel med 9 meter i takhöjd, god ventilation och den senaste belysningen. I lokalen finns nya moderna omklädningsrum och en lounge för sällskap samt en enklare shop. I shoppen hittar du, lindor, racketar, träningskläder och skor samt fler tillbehör.

Vi är ett passionerat team av padelentusiaster som brinner för att erbjuda den bästa möjliga padelupplevelsen och servicen till våra kunder.

Vi tycker att padel är en av de mest underhållande och sociala sporterna som finns och vi vill att så många som möjligt ska få möjligheten att upptäcka detta.

Vi har investerat i toppmodern utrustning och har skapat en välkomnande atmosfär i våra lokaler för att ge våra kunder den ultimata padelupplevelsen. Vi erbjuder olika typer padelbanor, både inne som ute och erbjuder även coaching, träning, turneringar, seriespel och olika typer av evenemang. Vårt erfarna team av instruktörer är alltid redo att hjälpa till och ge råd för att hjälpa dig förbättra din padelteknik.

 

Vi på Härnösand Padel AB anser att padel är mycket mer än bara en sport – det är en livsstil. Vi är stolta över att erbjuda en plats där likasinnade människor kan träffas och skapa minnen tillsammans. Vi strävar efter att bygga en stark padel gemenskap i Härnösand och vi ser fram emot att träffa dig och välkomna dig till våra lokaler.

Möt hallansvarig Fanny

Fanny Gradin heter jag, 28 år och brinner för padel. 

Mitt liv har alltid kretsat kring idrott. Jag har varit elitidrottare i brottning, med fina meriter. Både Europamästare och topprankad i världen.2020 fick jag lägga skorna på hyllan efter en stor skada. Men nu är det padeln som styr. Jag tränar och tävlar själv, men håller även på att utbilda mig själv som tränare. Hoppas vi ses i hallen.

Fanny Gradin

Hallansvarig